Commons:Landsbybrønden

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Wikimedia Commons Landsbybrønden på andre sprog: English · 🌐
De mellemsproglige links i venstre margen af denne side linker til diskussionssiderne om Wikipediaer på andre sprog og ikke commons.
Landsbybrønden

Velkommen til Landsbybrønden. Her diskuterer vi ting som angår en større andel af brugerne på Commons. Det kan for eksempel være hvordan Commons fungerer eller burde fungere, retningslinjer, policy eller tekniske spørgsmål. Betragt Landsbybrønden som en offentlig plads og opfør dig derefter. Før du stiller et spørsmål, tjek først om det ikke allerede er besvaret under ofte stillede spørgsmål.

Underskriv venligst dine indlæg med dato (ved at skrive ~~~~ eller klikke på signaturikonet på værktøjslinjen).


Den lange rejse[edit]

Hej, jeg er ny her, derfor usikker, også på, om dette er det rigtige sted at spørge: Jeg har for nogle år siden digitaliseret og korrekturlæst Johannes V.Jensens Den lange Rejse. Vidunderlig roman i 6 dele. Må jeg dele den her? mvh. Allan Meinhardt — Preceding unsigned comment added by Allan Meinhardt (talk • contribs) 07:23, 25 February 2021 (UTC)Reply[reply]

Oprettelse af en ny kategori og flytning eller kopiering af mine billeder fra den nuværende til den nye kategori.[edit]

Hej! Jeg har lagt billeder af døbefonte ind på denne side https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Romanesque_baptismal_fonts_in_Schleswig-Holstein under kategorien Romanesque baptismal fonts in Schleswig-Holstein. Jeg vil nu gerne have oprettet en kategori, der f. eks. hedder: Medieval baptismal fonts in Schleswig-Holstein. Hvordan opretter jeg en sådan side? og vil det være muligt nogenlunde let at flytte eller kopiere mine billeder fra den nuværende side til den nye?

Venlig hilsen 12/2-2022 — Preceding unsigned comment added by Valnød (talk • contribs) 11:58, 12 February 2022 (UTC)Reply[reply]

Niels Ørbæk