Template:Copyvionote/ms

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Sila beri perhatian terhadap hakcipta
[[:{{{1}}}]] telah ditandakan sebagai pelanggaran hak cipta mungkin. Wikimedia Commons hanya menerima kandungan bebas-iaitu, imej dan fail media lain yang boleh digunakan oleh sesiapa sahaja, untuk sebarang tujuan. Undang-undang hak cipta tradisional tidak memberikan kebebasan ini, dan kecuali jika dinyatakan sebaliknya, apa sahaja yang anda terjumpa di web adalah berhak cipta dan tidak dibenarkan di sini. Untuk maklumat lanjut mengenai apa yang boleh diterima, sila baca Perlesenan. Anda mungkin mendapati Commons:Peraturan hakcipta berguna. Anda boleh bertanya soalan mengenai dasar Commons di Commons:Meja bantuan.

Fail yang anda muat naik telah dipadam. Jika anda percaya bahawa penghapusan itu tidak mengikut polisi, anda boleh menarik semula penghapusan.

Wikimedia Commons mengambil serius terhadap pelanggaran hak cipta dan pelanggar berterusan akan disekat dari penyuntingan.

Afrikaans  asturianu  azərbaycanca  català  čeština  dansk  Deutsch  Deutsch (Sie-Form)‎  English  español  euskara  français  galego  hrvatski  Bahasa Indonesia  italiano  Lëtzebuergesch  magyar  Malti  Bahasa Melayu  Nederlands  norsk  norsk bokmål  norsk nynorsk  Plattdüütsch  polski  português  português do Brasil  română  sicilianu  slovenčina  slovenščina  suomi  svenska  Türkçe  Tiếng Việt  Zazaki  Ελληνικά  беларуская беларуская (тарашкевіца)‎  български  македонски  русский  српски / srpski  тоҷикӣ  українська  հայերեն  मराठी  বাংলা  മലയാളം  ไทย  မြန်မာဘာသာ  한국어  日本語  中文(简体)‎  中文(繁體)‎  עברית  العربية  فارسی  +/−